8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVieri, arma secreta a lui Mancini

Vieri, arma secreta a lui Mancini

Pe arena „Giuseppe Meazza“ se va disputa astazi, de la ora 21.45, derbiul orasului Milano, AC Milan – Internazionale. Milan s-a calificat in sferturi dupa ce a trecut de Manchester United (1-0 in Anglia, 1-0 in Italia), iar Inter a eliminat-o pe campiona Europei, FC Porto (1-1 in Portugalia, 3-1 la Milano).


Pentru meciul de astazi, de la AC Milan va lipsi Filippo Inzaghi, incomplet refacut dupa o accidentare, in timp ce Inter are o lista destul de lunga de indisponibili: Adriano, Recoba, Stankovic si Vieri. Adriano a inceput duminica antrenamentele, pentru prima data dupa accidentarea de pe 20 martie. Brazilianul a avut in program 20 de minute de alergari usoare si se spera in recuperarea sa pentru meciul retur cu Milan. Mancini are insa vesti bune din partea lui Vieri, aflat la a treia zi de pregatire normala alaturi de coechipieri. „Bobo“, care a pierdut si confruntarea din campionat cu rossonerii, va lua loc pe banca, dar tehnicianul interist are in plan o eventuala folosire a sa in ultima jumatate de ora „cind apararea Milanului va fi mai obosita si nu va mai avea aceeasi luciditate“.


Accidentat este si Emre, mijlocasul turc urmind sa stea departe de gazon aproximativ o luna, din cauza unei intinderi musculare la bicepsul femural al piciorului drept. Emre s-a accidentat la antrenamentul de duminica al echipei Inter Milano si a fost supus unei rezonante magnetice pentru stabilirea gravitatii leziunii. Medicii i-au prescris citeva zile de repaus, mijlocasul turc aflindu-se sub tratament incepind de luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS