8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGloria joaca astazi cu Steaua

Gloria joaca astazi cu Steaua

Astazi, de la ora 16.30 (in direct la National TV), Gloria Bistrita si Steaua Bucuresti se vor confrunta intr-un joc contind pentru etapa a 16-a, prima a returului. Partida a fost aminata pentru a da posibilitatea echipei din Ghencea sa pregateasca meciul din prima mansa a optimilor Cupei UEFA, cu Villareal.


Ieri s-a stabilit ca derbiul de duminica, Steaua – Dinamo, sa fie condus de o brigada de arbitri din Elvetia, avindu-l la centru pe Massimo Busacca, cel care a arbitrat intilnirea Steaua – Villarreal, scor 0-0. De asemenea, partida Steaua – Rapid, de saptamina viitoare, va fi arbitrata de o brigada straina, cu norvegianul Tom Henning Ovrebo la centru, care a oficiat meciul Macedonia – România (1-2).


Etapa a 19-a a Diviziei A, de la sfirsitul acestei saptamini, programeaza partidele: vineri: „Poli“ Iasi – Universitatea Craiova (ora 16.15, Telesport), Farul – Otelul; simbata: FC Brasov – „Poli“ Timisoara, Sportul – FC Arges, CFR Cluj – Apulum, FC National – Rapid; duminica: FCM Bacau – Gloria Bistrita, Steaua – Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS