13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock vrea sa dea in judecata Universitatea Craiova

Njock vrea sa dea in judecata Universitatea Craiova

Fostul atacant al Universitatii Craiova, Jeremy Njock, intentioneaza sa sesizeze instantele FIFA si UEFA, dar si organele judiciare din România, Belgia si Elvetia, cu privire la „manevrele frauduloase folosite de clubul din Banie pentru a-l impiedica sa se transfere la Mons“. Consilierul jucatorului, Jean-Louis Dupont, intr-un material publicat pe site-ul www.sportenligne.be, afirma ca Universitatea a intirziat mai multe saptamini trimiterea certificatului international de transfer, prin metode ilegale, si va face cunoscut falsul si uzul de fals de care Craiova este culpabila. Totusi, desi anuntul a fost facut cu aproape o luna in urma, pe adresa Universitatii nu a sosit nici o citatie in acest sens.


Scopul acestor „amenintari“ este sa determine Stiinta sa renunte la clauza prin care trebuie sa incaseze 30.000 de euro in cazul in care camerunezul se desparte de Mons. Banii ar trebui insa achitati de Njock, deoarece acesta s-ar putea transfera gratis in vara in cazul in care Mons retrogradeaza. Si cum gruparea belgiana se afla pe ultimul loc in clasament, Njock isi ia inca de pe acum masuri de precautie.


In ultimul meci de campionat, pe care Mons l-a terminat la egalitate, 0-0, la Lokeren, Njock a fost titular, fiind schimbat in minutul 74, dupa ce a irosit doua uriase ocazii de gol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS