12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii s-au impus fara emotii

Gorjenii s-au impus fara emotii

HC Lignitul si-a luat revansa in fata celor de la CS Medgidia dupa doua infringeri suferite in acest sezon, in campionat si in cupa, invingindu-i pe dobrogeni cu 32-27 (14-11). Handbalistii gorjeni condusi din tribuna de Liviu Andries, suspendat, nu au intimpinat nici o rezistenta din partea oaspetilor, care au venit la Tirgu Jiu doar cu 11 jucatori. Cu opt minute inainte de fluierul final, HC Lignitul avea meciul in mina, 29-21, insa schimbarile si lipsa de concentrare a creat senzatia ca adversarii pot reveni pe tabela de marcaj. Enache a stabilit rezultatul final, 32-27, transformind spectaculos, din intoarcere, o lovitura de la sapte metri.


Antrenorul Liviu Andries, care mai are de ispasit doua etape de suspendare din cele patru dictate de FRH dupa cartonasul rosu primit cu Uztel, a fost multumit de punctele obtinute si mai putin de felul in care au fost adjudecate: „Stiam ca ne asteapta un meci dificil. Echipa din Medgidia este una tinara, care a creat probleme in deplasare, aveam si probleme de efectiv, dar am reusit sa facem un prim doisprezece competitiv. Nu cred ca arbitrii au influentat rezultatul. Sint multumit de rezultat, de joc mai putin la anumiti componenti, dar concluzia finala este ca am cistigat, am luat doua puncte si continuam campionatul.“


HC Lignitul: Albici, Bichir – Alesu (2), Cercel, Radu, Ilies (3), Enache (6), Pancu (5), Marin (3), Filip (7), Mazilu (5), Mamina (1), Eremia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS