10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUmiliti si la Ploiesti

Umiliti si la Ploiesti

Echipa Minerul Motru a fost umilita si in retur de ploiesteni, dupa ce in tur „lupii“ invinsesera cu 5-0 sub mandatul lui Gabi Zahiu. Cele mai clare succese ale Petrolului in aceasta editie de campionat au fost inregistrate in compania „minerilor“, care au incasat noua goluri fara sa inscrie nici unul. Reduta din fata lui Munteanu a rezistat pina in minutul 45, cind Paraschiv a dejucat pasul la ofsaid al apararii conduse de Amzucu si a deschis scorul cu un sut plasat la coltul lung. Revenit dupa o suspendare de patru etape, B. Popescu a fost singurul jucator al lui Buburuz care a pus in pericol poarta lui Miron printr-un sut puternic, in minutul 12, aceasta fiind prima si ultima oportunitate de a marca a motrenilor.


Descatusati de golul din finalul primei reprize, fotbalistii lui Cosarek au speculat la maximum ezitarile si greselile apararii celor din Motru si au rezolvat meciul prin dubla lui Hadnagy. In minutul 61, Irimescu l-a lobat pe Munteanu si Hadnagy a inscris cu capul din trei metri, iar sapte minute mai tirziu, Costache l-a angajat in adincime pe acelasi Hadnagy, care a marcat cu un sut din alergare de la circa 14 metri. Ploiesteanul Ghita a definitivat umilinta cu trei minute inainte de fluierul final, marcind cu un sut imparabil de la marginea careului mare, in stinga portarului.


In minutul 28, mijlocasul gazdelor Marius Pastor a suferit o entorsa, in urma unui atac dur din partea lui Patrascu, si a fost transportat imediat cu salvarea la spital, de unde a revenit, dupa o ora, cu glezna stinga imobilizata intr-o fasa gipsata.


Minerul Motru a fost insotita de un numar insemnat de suporteri, aproximativ 50 de olteni batind drumul degeaba pina la Ploiesti. Si daca din ceea ce au vazut pe teren nu prea avea ce sa-i multumeasca, „minerii“ s-au intrecut in injuraturi la adresa fanilor petrolisti, care nici ei nu au ramas datori la acest capitol.


Tehnicianul gazdelor, Vasile Cosarek, s-a declarat multumit de randamentul elevilor sai din repriza secunda: „A fost unul dintre jocurile cele mai bune ale noastre. Presingul a functionat bine, iar atacantii si-au facut datoria. Sint multumit, mai ales de repriza a doua. Se pare ca jucatorii au inteles ca nu joaca decit aceia care dau randament“.


Antrenorul „minerilor“, Pavel Buburuz, care nu a reusit decit un punct pe banca tehnica a divizionarei B in cele patru etape consumate, a reclamat o pozitie neregulamentara la primul gol, care i-a terminat psihic pe elevii sai: „La primul gol a fost un pic de ofsaid si cu totul altfel s-ar fi jucat daca intram la cabina cu 0-0. A urmat o cadere psihica a echipei mele, care a facut greseli mari in defensiva. Cred ca Petrolul are sanse in continuare la promovare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS