17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInca o minune la Caracal

Inca o minune la Caracal

FC Caracal a urcat pe pozitia a zecea, dupa cea de-a treia victorie cu 1-0 din acest retur al Diviziei B. Victima jucatorilor lui Nicolae Ungureanu a fost speciala, echipa secunda a campioanei României, Dinamo Bucuresti. Talnar a avut in teren citiva jucatori pe care se bazeaza de obicei si Ioan Andone, respectiv Alistar, Semeghin, Adrian Iordache si Tibor Moldovan, dar acestia nu au reusit sa puncteze pe stadionul „Parc“, unul interzis oaspetilor anul acesta, dupa ce in tur echipele vizitatoare s-au simtit mai bine ca acasa in fieful caracalenilor.


In ciuda rezultatului final, jocul a fost deschis, pe contre, ambele formatii ratind ocazii mari, cea din minutul 35 fiind monumentala, cu Paduret in prim-plan, sutul sau din doi metri ocolind poarta goala. Piturca si Tibor Moldovan au avut si ei sanse bune de a deschide scorul, golgheterul gazdelor, portarul Bornescu, intimidindu-l cu iesirea sa pe fostul jucator al lui Apulum, care a sutat pe linga poarta in debutul reprizei secunde. Saceanu a fost omul decisiv pentru caracaleni, el finalizind, cu 20 de minute inainte de final, o faza de atac colectiva, cu un voleu din mijlocul careului mare in dreapta lui Matache.


In dubla intilnire din acest campionat cu satelitul lui Dinamo, FC Caracal a obtinut patru puncte din sase, dupa ce in tur scorul a fost 0-0. „Am anticipat o victorie a noastra cu 2-0, dar nu stiam ca Dinamo urma sa alinieze la Caracal atitia jucatori de la prima echipa. Altfel, as fi spus ca batem cu 1-0, cum s-a si intimplat“, a afirmat fericit dupa meci unul dintre finantatorii echipei oltene, Paul Valuta. „A fost un meci foarte disputat, pe care l-am cistigat meritat, dupa un gol creat de intreaga echipa. Si noi, si Dinamo am avut multe ocazii, s-a jucat deschis si sint bucuros ca am reusit sa-i batem pe «ciini», mai ales ca au avut multi jucatori de la prima echipa“, a spus tehnicianul gazdelor, Nicolae Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS