10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi vrea puncte de la Bucuresti

Sandoi vrea puncte de la Bucuresti

Inter Gaz – Pandurii


• Stadion „Popesti Leordeni“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Inter Gaz: Tufis – E. Tudor, Hulubei, Alexandru, Cozma, Savu, A. Petre, Ispas, Tanase, Anghel, Banaru. Antrenor: Marius Lacatus.


Pandurii: Balaet – C. Popescu, Bogoi, Radoi, Trofin – Popete, Buia, Vancea, Ursu – Stefan, Ilie. Antrenor: Emil Sandoi.


• Vor arbitra: M. Salomir (Cluj) – E. Pirvulescu (Medias), P. Gheba (Tulcea).


• Observator: Ion Muresan (Bucuresti).


Pandurii Tirgu Jiu si Inter Gaz sint doua dintre formatiile seriei care nu au pierdut in acest retur. Daca gorjenii au obtinut trei victorii, jucatorii lui Marius Lacatus au remizat de tot atitea ori. Pentru tirgujieni, jocul de la Popesti Leordeni este primul test serios, in deplasare, al anului, o victorie fiind foarte importanta in economia obiectivului, promovarea in Divizia A.


Tehnicianul oaspetilor nu asociaza locul in clasament cu valoarea gazdelor, care au cistigat foarte mult o data cu venirea lui Lacatus pe banca tehnica: „Ne asteapta un joc cit se poate de important, ca de altfel toate celelalte. La inceputul campionatului, o consideram pe Inter Gaz una dintre echipele bune din aceasta serie. Chiar daca, in prezent, clasamentul nu arata acest lucru, eu am aceeasi parere. Nu trebuie sa uitam ca nu au pierdut nici o partida in acest retur de campionat. O data cu venirea lui Marius Lacatus pe banca tehnica, Inter Gaz a avut de cistigat. Valoarea pe care o are aceasta echipa nu este reflectata de pozitia in clasament, dar pe noi putin ne intereseaza acest lucru, ci ne intereseaza prestatia pe care o vom avea la acest joc si toate cele trei puncte“.


La fel ca in jocul precedent, Sandoi a gasit si de aceasta data un motiv de revansa dupa victoria celor de la Inter Gaz din returul campionatului trecut, intr-un moment in care echipa Pandurii se lupta cu Sportul pentru promovare.


„Daca inaintea meciului cu Dacia Mioveni spuneam ca avem de luat o revansa pentru infringerea din turul campionatului, la meciul cu Inter Gaz avem de luat o revansa pentru jocul din returul campionatului trecut. Nu trebuie sa uitam ca, atunci, a fost un moment-cheie. Imi doresc sa ne intoarcem cu puncte de la Bucuresti, chiar daca de un an si jumatate de cind jucam in Capitala am invins o singura data“, a afirmat antrenorul gruparii gorjene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS