20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExamen pentru olteni

Examen pentru olteni

FC Caracal – Dinamo II


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: Bornescu – Mosteanu, Vodita, Stoica – Pasare, Saceanu, Paduret, Velcovici, D. Mihai – Piturca, Orac. Antrenor: Nae Ungureanu.


Dinamo II: Matache – Alistar, Vatavu, Iordache – Scarlatache, A.Ilin, Paduretu, Cr. Niculescu, Semeghin – T. Moldovan, Baltoi. Antrenor: Cornel Talnar.


• Vor arbitra: M. Draganescu – L. Ciobotariu, B. Hirlab.


• Observator: M. Mihail.


FC Caracal se afla la un nou inceput, sau cel putin asa percepem evolutiile si rezultatele din primele trei etape ale returului, cind a obtinut sapte puncte din noua posibile. Un examen important pentru elevii lui Nae Ungureanu este insa meciul de astazi, cu Dinamo II, formatia „satelit“ a „ciinilor rosii“ fiind un adversar incomod mai mult prin… nume, desi, trebuie sa recunoastem, lotul lui Talnar cuprinde citiva jucatori din lotul largit al lui Andone: Alistar, Tibor Moldovan, Vatavu, Cr. Niculescu, Baltoi, Ilin, carora li s-au alaturat exilatii Iordache si Semeghin.


In tur, caracalenii pregatiti de Silvian Cristescu au remizat, 0-0, insa, ca joc, au fost peste „catei“. Antrenorul Ungureanu a opinat ca prevede astazi o victorie lejera in fata lui Dinamo. Finantatorul Paul Valuta a fost si mai transant: „Batem cu 2-0! Echipa joaca de la meci la meci mai bine, baietii au moralul ridicat si primele la zi, asa ca nu cred ca Dinamo II va putea sa ne creeze probleme. Recunosc ca intilnirea ar parea destul de dificila prin prisma unor nume de jucatori de la prima echipa dinamovista, dar asa cum in tur, la Bucuresti, am fost peste ei, cred ca miine (astazi – n.r.), la Caracal, ne vom impune.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS