6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Va juca Bundea?

Alaturi de Mihaita Plesan, care s-a accidentat la umar in meciul România – Olanda si va fi lipsi cu siguranta astazi, Marian Bondrea il avea ieri pe lista indisponibililor si pe Zeno Bundea. Mijlocasul Stiintei a avut febra si s-a antrenat o singura data saptamina aceasta, el absentind si la sedinta de pregatire de ieri. Noul tehnician al Universitatii ar putea fi nevoit sa-i inlocuiasca pe ambii mijlocasi centrali ai echipei, variantele ramase nefiind tocmai incurajatoare. Bondrea intentioneaza sa-i foloseasca in acelasi timp pe Dobre si Buhus, ultimul fiind avansat mijlocas dreapta. De asemenea, in cazul in care Bundea nu va fi apt la ora jocului, solutia cea mai potrivita ar fi trecerea lui Papura la mijloc, creindu-i-se astfel spatiu lui Moti, care altfel ar ramine pe banca. Ca inchizator a fost incercat si Marius Iordache, in meciul amical cu italienii de la Virtus, nefiind exclusa o surpriza de acest gen pregatita de Bondrea.


Pentru partea stinga a liniei mediene va fi un balotaj Lutu – Vigariu, desi ar fi posibil sa-i vedem pe amindoi in teren din primul minut, daca „Viga“ va fi preferat in avanposturi, in locul lui Ilie Iordache.


Nici Dan Petrescu nu este scutit de probleme, fundasul Raul Ciupe accidentindu-se grav in meciul de tineret Macedonia – România, in timp ce Tiberiu Balan este inca incert, el afirmind ca ar putea juca cel mult in ultimul sfert de ora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS