3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn singur meci in Banie

Un singur meci in Banie

In Divizia C sint programate astazi, de la ora 17.00, meciurile din cadrul etapei a 16-a. Dintre echipele craiovene, doar una,Armata, va evolua pe teren propriu, elevii lui Mugurel Gusatu avind de infruntat „lanterna rosie“ FC Olt Scornicesti. Gruparea din Valea Fetii a debutat in retur marti, cind s-a impus cu 2-1 in restanta cu concitadina Chimia, succesul dind incredere „militarilor“, care sint convinsi ca vor avea o evolutia mult mai buna in partea a doua a campionatului. De aceea, in partida de astazi, gazdele nu concep sa nu cistige, mai ales ca vor reveni suspendatii Turcila si Boroiban, doar Radut fiind incert.


Invinsa in prima etapa din retur de Universitatea II, Stiinta CFR are astazi meci greu la Vilcea, cu Oltchim, echipa care se afla in mare foame de puncte. Tehnicianul craiovenilor, Florin Ispas, se confrunta cu trei indisponibilitati, Patrana, Badea si Cretu. Primii doi refuza sa mai joace pentru gruparea de pe „Depou“, declarindu-se nemultumiti de banii pe care-i primesc, ultimul fiind suspendat. CFR-ul nu mai conteaza in retur nici pe „veteranii“ Chivu si Goiceanu, insa va beneficia astazi de serviciile atacantului congolez Tresor, revenit printre olteni.


Echipa Scolii de Fotbal „Gica Popescu“ a inceput bine returul, cu o victorie in deplasare cu Oltchim Rimnicu Vilcea, insa meciul de la Corabia este mult mai dificil. Cu toate acestea, trupa pregatita de Adrian Popescu va incerca sa scoata macar un punct care sa o ajute pentru a parasi zona fierbinte a clasamentului. In fine, CSM Vilcea poate egala la puncte pe Universitatea II, in fruntea ierarhiei, daca invinge la Ticleni, in incercarea de a lua fata craiovenilor in lupta pentru promovare.


Iata programul complet al rundei a 16-a, in seria a 5-a: Armata Craiova – FC Olt Scornicesti, Oltchim Vilcea – Stiinta CFR, Progresul Corabia – CS „Gica Popescu“, Petrolul Ticleni – CSM Vilcea. Echipele Universitatea II, Petrom Chimia si Senaco Novaci stau, insa „satelitul“ Stiintei are programat astazi, de la ora 11.00, la Segarcea, un amical cu divizionara D din localitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS