10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFederer isi croieste drum spre finala

Federer isi croieste drum spre finala

Cel mai bun tenisman al lumii, elvetianul Roger Federer (foto), isi croieste drum spre cel de-al cincilea titlu din acest an. Dupa succesele de la Doha, Rotterdam, Dubai si Indian Wells, „extraterestrul“ s-a calificat luni noapte in optimile de finala ale turneului de la Miami, al doilea din circuitul Masters, dotat cu premii in valoare totala de 3.450.000 de dolari. In turul al treilea, Federer, cap de serie numarul 1, a avut ceva emotii cu argentinianul Mariano Zabaleta, pe care l-a invins in trei seturi, dupa doua ore si 17 minute de joc, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-3. In optimi, elvetianul va da piept cu croatul Mario Ancic (nr. 18), care a trecut de germanul Tommy Haas, favoritul numarul 16, cu un identic 6-4, 6-4. Si „veteranul“ Andre Agassi se tine bine, americanul, desemnat cap de serie numarul 9, cistigind in numai o ora disputa cu francezul Arnaud Clement, in fata caruia s-a impus 6-2, 6-4. In optimi, Agassi il va intilni pe argentinianul Gaston Gaudio, creditat cu a saptea sansa la cistigarea turneului, acesta depasindu-l cu 6-2, 6-3 pe francezul Sebastien Grosjean (nr. 27).


Dupa eliminarea a doi dintre favoriti, rusul Marat Safin si spaniolul Carlos Moya, inca din turul secund, competitia de la Miami a mai produs o surpriza, argentinianul Guillermo Coria, cap de serie numarul 4, fiind eliminat in turul trei dupa ce a pierdut cu 6-3, 6-4, confruntarea cu americanul Taylor Dent (nr. 31), cel care l-a invins in runda precedenta pe Victor Hanescu.


Iata si alte rezultate inregistrate in turul al treilea al turneului de la Miami: Tim Henman (Marea Britanie, nr. 6) – Juan Ignacio Chela (Argentina) 6-3, 6-1; Gaston Gaudio (Argentina, nr. 7) – Sebastien Grosjean (Franta, nr. 27) 6-2, 6-3; Florian Mayer (Germania) – Fernando Gonzalez (Chile, nr. 15), 7-6, 2-6, 6-3; Radek Stepanek (Cehia, nr. 23) – Jeff Morrison (SUA) 6-3, 6-0; Jiri Novak (Cehia, nr. 24) – Tommy Robredo (Spania, nr. 12) – forfait Robredo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS