Acasă Sport „Pandurii“ nu uita si nu iarta

„Pandurii“ nu uita si nu iarta

Echipa Pandurii Tirgu Jiu nu poate uita ca una din cele doua infringeri dintre actualul sezon s-a inregistrat la Mioveni, acolo unde elevii lui Sandoi au pierdut dintr-un penalti contestat. Tehnicianul gorjenilor face apel la memoria fotbalistilor si la dorinta lor de revansa: „Nu uit si nu vor uita nici jucatorii ca la Mioveni a fost una dintre cele doua infringeri ale noastre in turul campionatului. O infringere din penalti dupa un joc pe care l-am dominat cvasitotal. Astept o dorinta de revansa a baietilor vizavi de acest joc cu Dacia Mioveni, pentru ca am pierdut nemeritat acolo“.


Emil Sandoi nu este preocupat de numarul jucatorilor oferiti de Sorin Cirtu la „satelitul“ din Mioveni, ci doar de destinatia celor trei puncte. „Pe mine nu ma intereseaza ce fotbalisti de la FC Arges vin si joaca, mai putin conteaza asta pentru noi. Conteaza cele trei puncte puse in joc“, a precizat antrenorul „pandurilor“.


Desi campionatul Diviziei A este intrerupt, Cirtu nu a riscat accidentarea vreunui fotbalist important si a oferit „satelitului“ doar patru jucatori: D. Radu, E. Dica, Nastasie si Neagoe. In lotul „pandurilor“ nu exista indisponibilitati, astfel ca antrenorul Emil Sandoi nu are motive sa faca schimbari majore in primul „unsprezece“ fata de jocurile anterioare.


Clubul organizator va pune in vinzare 3.000 de bilete la pretul de 50.000 de lei, femeile, copiii si pensionarii avind accesul gratuit.

Exit mobile version