Acasă Sport „Minerii“ vor puncte cu Inter Gaz

„Minerii“ vor puncte cu Inter Gaz

Aflati la -3 in clasamentul adevarului, „minerii“ din Motru nu-si mai permit inca un pas gresit acasa, dupa infringerea cu Pandurii Tirgu Jiu din etapa trecuta. Acasa este impropriu spus, deoarece meciul se desfasoara la Orsova, fiind ultima etapa de suspendare dictata de FRF in urma incidentelor din tur cu Unirea Urziceni. Bilantul noului antrenor Pavel Buburuz este negativ, tehnicianul avind, deocamdata, in palmares doua insuccese identice, 1-3.


Echipa lui Marius Lacatus nu se anunta o mare sperietoare dupa remiza de pe teren propriu cu Building, insa pe teren neutru lucrurile pot lua orice turnura. O data cu suspendarea terenului va expira si cea a lui B. Popescu, cel mai bun „miner“ in turul campionatului. Buburuz nu poate apela la serviciile lui Caibir, suspendat pentru cumul de cartonase galbene si, cum un necaz nu vine niciodata singur, in cursul acestei sapatmini fotbalistului motrean i-a decedat tatal. Balan acuza o stare gripala, fiind incert pentru jocul cu Inter Gaz.


„E timpul sa mai facem si noi puncte“, a spus presedintele Vasile Cretan, care vede in meciul cu Inter Gaz un inceput in acest sens. Cretan sustine ca atentia echipei sale se indreapta catre partea superioara a clasamentului, unde poate arbitra lupta pentru promovare, in subsolul clasamentului lucrurile fiind aranjate in opinia sa, Oltul Slatina, Rulmentul Alexandria si International Pitesti fiind ca si retrogradate.

Exit mobile version