16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiga Cadeti la Tirgu Jiu

Liga Cadeti la Tirgu Jiu

La sfirsitul saptaminii trecute, Sala Sporturilor din Tirgu Jiu a gazduit etapa a doua a campionatelor nationale de lupte libere pe echipe, Liga Cadeti. In competitie s-au inscris 21 de cluburi, zece la feminin, dintre care numai doua au aliniat echipe complete, si 11 la masculin, doar cinci cu luptatori la toate categoriile. Pe salteaua de la Tirgu Jiu au evoluat 46 de fete si 96 de baieti la zece categorii de greutate.


La feminin, primul loc l-a ocupat CSS Deva, cu 71 de puncte, urmat de CS Viitorul Cluj Napoca, 66 de puncte. Pe categorii de greutate, locul I a fost ocupat de urmatoarele sportive: Oana Iordache – CSS Deva (38 kg), Georgian Simion – CSS Steaua III Bucuresti (40 kg), Catalina Butunoiu – CSS Hunedoara (43 kg), Mihaela Bigzoc – CS Municipal Timisoara (46 kg), Alisa Socptica – CSS Hunedoara (49 kg), Xenia Popa – CSS Deva (52 kg), Andreea Simon – CSS Muresul Tg Mures (56 kg), Masuba Hatab – CSS Deva (60 kg), Alexandra Leuca – CSS Deva (65 kg), Roxana Nastrujnicu – CS Jimbolia (70 kg).


In competitia baietilor, locul I pe echipe a fost ocupat de CSS Viitorul Cluj Napoca, cu 75 de puncte, iar pe locul doi s-a clasat CSS Hunedoara, tot cu 75 de puncte dar mai putini sportivi clasati pe prima pozite, ultima treapta a podiumului fiind ocupata de CS Steaua Bucuresti, cu 72 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS