Acasă Sport Ganea, incert pentru meciul cu Olanda

Ganea, incert pentru meciul cu Olanda

Atacantul român Ionel Ganea nu este pregatit sa revina pe gazon, dupa operatia suferita la ligamentele genunchiului, se arata intr-o stire aparuta pe site-ul oficial al clubului englez de fotbal Wolverhampton Wanderers. Cu toate ca se spera ca Ganea sa joace cel putin citeva minute la echipa de rezerve, in cursul acestei saptamini, fizioterapeutul clubului Wolves a dezvaluit ca internationalul român nu este inca pregatit sa faca fata rigorilor unui joc de fotbal, chiar daca starea genunchiului sau se imbunatateste.


Barry Holmes a precizat ca a fost impreuna cu Ganea la un consult in Germania, la un medic pe care jucatorul il vizita cind evolua la VfB Stuttgart. „Dupa o examinare completa am aflat ca Vio nu are nevoie de alta interventie chirurgicala, iar genunchiul se vindeca asa cum trebuie. Totusi, mai are nevoie de intarire, de un plus de vigoare, inainte de a reveni si ar fi o prostie sa se grabeasca si genunchiul sa cedeze“, a spus Holmes.


Fizioterapeutul a adaugat ca „Vio este, evident, dezamagit. A muncit foarte mult dupa operatia suferita, are mult entuziasm si ne dorim sa revina pe teren cit mai curind posibil. Vestea buna este ca nu sint probleme cu genunchiul sau, fiind nevoie doar de un pic mai multa forta“. In aceste conditii, este putin probabil ca Ionel Ganea sa poata ajunge la o forma buna de joc pina la meciul România – Olanda, de pe 26 martie, din preliminariile CM 2006.

Exit mobile version