Acasă Sport „Se poate conta pe mine!“

„Se poate conta pe mine!“

– In prima etapa a returului, joci impotriva echipei la care te-ai afirmat, FC Arges, tu fiind originar din Pitesti. Asadar, simbata viitoare vei fi „dusmanul“ Pitestiului!


– Nu este nici un fel de problema. Eu sint jucator profesionist si, in prezent, sint legitimat la Universitatea. O sa-mi fac datoria fata de echipa cu care am contract in acest moment, adica Universitatea! Am mai avut o asemenea situatie… Am jucat impotriva echipei FC Arges cind eram la Rapid si atunci giulestenii au cistigat cu 1-0 printr-un gol inscris de mine!


– Vrei si acum sa dai gol in poarta pitestenilor?!


– Bineinteles ca vreau!


– Esti cu pregatirea la zi?


– Dupa o luna de antrenamente, cred ca pot spune ca sint cu pregatirea la zi. Se poate conta pe mine din prima secunda, ca sa zic asa.


– Se spune ca Universitatea are in acest moment o linie de mijloc de exceptie. Te consideri titular?


– Nu. Si cred ca nici un jucator nu trebuie sa se considere titular decit atunci cind va confirma. Cel mai bun sa joace!


– Universitatea are sapte jucatori straini legitimati, din care sase sint in lot. Ce zici de aceasta insolita situatie?


– Daca vor dovedi ca sint jucatori profesionisti si vor aduce un plus echipei, ar fi foarte bine. Au jucat la echipe din strainatate, au alta mentalitate… Cum spuneam, ar putea fi o solutie. Sint printre ei si atacanti, ceea ce Universitatea cauta in ultima vreme. Evident, trebuie sa confirme in meciurile oficiale si atunci vom putea aprecia daca a meritat sau nu investitia.


– Te simti bine aici printre olteni?


– Bineinteles. Am iesit cu ei, totul e OK. Sper sa confirm si sa-mi fac datoria cit pot de bine la Universitatea.

Exit mobile version