Acasă Sport „Ghosts challenge“ pe Velodrom

„Ghosts challenge“ pe Velodrom

Pe Volodromul din Parcul „Romanescu“ va avea loc miine, de la ora 12.00, o interesanta cursa automobilistica de indeminare, organizata de clubul craiovean „Ghost Racing Team“, cu ajutorul ACR Dolj. Va fi prima etapa de acest gen din tara, in 2005, precum si prima actiune in Banie a acestui club infiintat anul trecut, in septembrie, cu scopul de a promova racingul auto amator.


La concurs si-au anuntat participarea 20 de masini din zona Olteniei, dar si zece din capitala, fiind admis orice fel de autoturism. Intrecerea se va desfasura pe doua grupe de masini, pentru cele sub patru metri lungime si cele care depasesc aceasta marime, pentru fiecare dintre cele doua categorii distanta dintre jaloane urmind sa fie adaptata.


Concursul consta intr-o mansa de indeminare contracronometru, dar va exista si o „sectiune“ de drifturi, neobligatorie, la libera alegere, pentru cei care doresc sa-si etaleze calitatile de soferi. Participantii din afara orasului si membrii clubului organizator nu vor plati taxa de concurs, care este de 100.000 de lei. Cursa, intitulata „Ghosts challenge“, va avea, in premiera, si o etapa surpriza: jaloane in linie dreapta, la care soferii vor fi legati la ochi, avind drept copilot, in mod obligatoriu, o fata.

Exit mobile version