24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportKeseru, al doilea gol pentru Nantes

Keseru, al doilea gol pentru Nantes

Internationalul român de tineret Claudiu Keseru are in continuare evolutii apreciabile in tricoul echipei FC Nantes. Atacantul oradean de 18 ani a marcat simbata seara cel de-al doilea sau gol in prima liga din Franta, deschizind scorul in ultimul minut al primei reprize a meciului pe care „canarii“ l-au cistigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata celor de la Strasbourg, in etapa a 27-a din Ligue 1. Keseru a inceput meciul ca titular, el fiind si cel care a pasat decisiv la golul al doilea al lui Nantes, reusit de Quint (54′). Dupa ce a mai ratat si trei bune ocazii de a marca, Claudiu Keseru a fost inlocuit, in minutul 73, cu celalalt român din lotul „canarilor“, Florin Bratu, care prinde tot mai rar echipa. Pentru Strasbourg a punctat Niang, in minutul 49. Prima reusita a lui Keseru s-a consemnat in etapa a 21-a, in victoria cu 2-0 in fata echipei lui Bölöni, Rennes.


In derbiul ronului, campioana ultimelor trei ani, Olimpique Lyon, a invins pe teren propriu pe Saint-Etiene cu scorul de 3-2. In fata unei echipe care nu mai pierduse de 13 partide, elevii lui Le Guen, aureolati si de succesul de la Bremen care le-a asigurat in mare parte calificarea in sferturile Ligii Campionilor, au avut trei minute de gratie in care au marcat de trei ori, prin Wiltord (’45), Malouda (’46) si Frau (’48). Oaspetii au ripostat si au redus din diferenta prin Feindouno (’55), dar au dat emotii lyonezilor abia in minutul 89, cind Compan a facut 3-2, insa gazdele au stiut sa tina de rezultat.


Celelalte rezultate de simbata: Nice – Monaco 2-1, AC Ajaccio – Lens 0-0, Bordeaux – Caen 2-2, PSG – Bastia 1-0. Restul partidelor din etapa a 27-a din Premier Division urma sa se dispute aseara, dupa urmatorul program: Auxerre – Toulouse, Marseille – Istres, Lille – Rennes, Sochaux – Metz. In clasament, Lyon conduce cu 56 de puncte, urmata de Marseille (47 p), Lille (46 p) si Monaco (44 p). Echipa lui Loti Bölöni se afla pe locul noua, cu 35 de puncte, in timp ce Nantes ocupa pozitia a 15-a, cu 30 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS