10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDavid Beckham, sub papucul sotiei

David Beckham, sub papucul sotiei

Presa britanica a scris ieri ca Victoria Beckham i-a interzis sotului ei, jucatorul echipei Real Madrid, David Beckham, sa mai piarda noptile in cluburi. Victoria, care a nascut, in urma cu o saptamina, pentru a treia oara, a luat aceasta decizie dupa ce a aflat ca sotul sau a fost vazut intr-un club de noapte acum citeva saptamini.


„Victoria i-a spus lui David ca vrea ca el sa nu mai frecventeze cluburile. Il vrea pe David alaturi, nu doar pentru cei trei baieti, ci si pentru ea insasi. Are nevoie de sustinere“, a spus o persoana din anturajul cuplului pentru ziarul The People.


O alta publicatie britanica, Sunday Mirror, a scris ca Victoria Beckham este dispusa sa revina in Marea Britanie si sa locuiasca la „Beckingham Palace“, resedinta din Hertfordshire, fara sotul sau. „David o sustine in privinta acestei decizii, dar lui ii place foarte mult sa joace la Real Madrid, astfel ca isi va imparti timpul intre Spania si Anglia“, se mentioneaza in Sunday Mirror.


Un apropiat al celor doi a afirmat ca Victoria Beckham isi va marca revenirea in Marea Britanie prin petrecerea pe care o va organiza la „Beckingham Palace“, pe 17 aprilie, cind va implini 31 de ani. „Victoria a incercat sa se adapteze la viata din Spania de dragul lui David, dar nu a reusit. David este intelegator. El isi adora sotia si vrea ca ea sa fie fericita. Spre deosebire de David, Victoria nu prea are prieteni in Spania si se simte acolo neimplinita“, a precizat sursa citata.


Victoria a fost pazita la maternitate


Sunday Mirror a informat ca trei garzi de corp au fost prezente la spital duminica trecuta, cind Victoria Beckham l-a nascut pe Cruz. „Una statea la intrarea in maternitate, alta pe un scaun la intrarea in rezerva Victoriei, iar a treia l-a supravegheat pe Cruz, cind acesta a fost dus in camera nou-nascutilor. Victoria a stat in camera cu numarul 10, aceeasi in care a fost internata si printesa Elena a Spaniei, atunci cind a nascut cei doi copii“, a scris publicatia britanica.


Camera in care a fost internata Victoria Beckham este impartita in doua prin intermediul unui paravan din sticla. „Duminica, Victoria a dormit intr-un pat de o persoana intr-o parte a camerei, in timp ce David a motait pe o canapea din cealalta jumatate. Ceilalti doi fii ai cuplului, Brooklyn, de cinci ani, si Romeo, de doi ani, au petrecut noaptea in locuinta de la Madrid“, a notat Sunday Mirror.


David si Victoria Beckham au intentionat sa inchirieze un etaj intreg pentru evenimentul de duminica trecuta, dar conducerea spitalului din Madrid nu a fost de acord. „Nici macar printesa Elena nu a avut un intreg etaj la dispozitie si conducerea spitalului a considerat ca nu ar fi fost corect ca Posh sa aiba parte de un tratament special. Ea a stat in cea mai buna camera, care este insa foarte simpla si departe de luxul cu care este obisnuita. Pe pereti se afla doar o cruce din lemn“, a afirmat o sursa din anturajul cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS