16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRanieri nu vrea sa demisioneze

Ranieri nu vrea sa demisioneze

Desi echipa sa a ratat calificarea in optimile Cupei UEFA, Claudio Ranieri nu se gindea la finalul meciului din Ghencea sa-si dea demisia, cu toate ca era convins ca zilele sale la cirma Valenciei sint numarate. Tehnicianul italian nu a putut raspunde daca s-a aflat la ultima sa partida pe banca „liliecilor“, afirmind doar ca doreste sa lupte in continuare, pentru a depasi situatia dificila prin care trece clubul, care „odata si odata se va termina“. „Sint o persoana care nu se da niciodata batuta. Este o problema personala si vreau sa lupt, nu sa abandonez“, a spus Ranieri, care a explicat insa ca parerea sa nu conteaza si ca decizia ii va apartine presedintelui Juan Bautista Soler.


Despre meci, antrenorul Valenciei a comentat: „Cum sa explici o infringere si o eliminare dintr-o competitie?! S-a jucat pe un teren imposibil, dar le multumesc baietilor ca au luptat pina la epuizare. Suprafata de joc nu a constituit un avantaj pentru Steaua, dar Valencia este o echipa mai tehnica si am fi preferat un teren mai bun.“


„Prima repriza a fost buna pentru noi, dar apoi am jucat din ce in ce mai prost. Nu stiu daca a fost sau nu ofsaid la golul marcat in minutul 73 si care ne-a fost anulat, dar acum nu mai conteaza“, a completat Caludio Ranieri, care a adaugat ca se asteapta sa fie primit cu ostilitate in week-end, cind Valencia va juca pe teren propriu cu Betis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS