20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNae Ungureanu a semnat pina in 2008

Nae Ungureanu a semnat pina in 2008

Divizionara B FC Caracal are programate in aceasta saptamina ultimele patru partide de verificare, respectiv cu Minerul Motru (astazi, la Caracal), Chimia Rimnicu Vilcea (joi, la Caracal), CSS „U“ Craiova – juniori (vineri, la Caracal) si cu FCM Tirgoviste (simbata, la Caracal).


Jean Nitulescu, presedintele gruparii oltene, a vorbit iarasi de cazul Paduret: „Se stringe surubul in cazul lui Paduret. Va trebui sa se prezinte la FC Caracal pina pe 24 februarie! Afirm asta bazindu-ma pe o hirtie pe care o avem din partea firmei care-l reprezinta pe jucator (Dumitru Tudor, zis „Ciorba“ – n.r.), prin care sintem asigurati, in baza platilor facute de FC Caracal catre firma, ca jucatorul Paduret va fi adus la noi pina pe 24 februarie“.


Noutatile oltenilor ar fi Pasare (a semnat pentru trei ani si jumatate), Ezz (ieri urma sa semneze pentru doi ani si jumatate) si Nicola, ultimul asteptind verdictul antrenorului Nae Ungureanu. Nicola n-a fost folosit in meciul amical cu Universitatea fiind racit, sau cel putin acesta a fost motivul invocat de jucator.


Antrenorii Nae Ungureanu (principal) si Sabin Ciurea (secund) au semnat contract pentru trei ani si jumatate, ca si presedintele executiv, Jean Nitulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS