10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa lui Gilca a continuat sa dezamageasca

Echipa lui Gilca a continuat sa dezamageasca

Mijlocasul român Constantin Gilca a evoluat pe toata durata partidei pe care formatia sa, Almeria, a pierdut-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Malaga B, in etapa a 25-a a ligii secunde din campionatul Spaniei.


„«Cimitirul elefantilor» in care s-a transformat Almeria, echipa la care evolueaza jucatori precum Vellisca, Soria, Gilca, Lambea, Jamelli sau Luna, nu reuseste sa aduca linistea in rindurile suporterilor, care au asistat ingrijorati la deceptionantul debut al celui de-al treilea antrenor al echipei in acest sezon, Fabri. Golul oaspetilor, inscris de Geijo, a venit dupa o actiune personala a lui Paco Esteban, care l-a ridiculizat pe Jaime si l-a lasat in urma pe Gilca“, a scris un cotidian spaniol, care a apreciat ca internationalul român a fost blocat foarte bine de marcatorul unicului gol al partidei.


Nou antrenor pentru Catalin Munteanu


Tehnicianul Juan Martinez Casuco a fost numit in functia de antrenor principal al formatiei Real Murcia, din liga a doua spaniola, la care evolueaza si mijlocasul român Catalin Munteanu. Casuco il va inlocui in functie, incepind de miercuri, pe Mario Husillos, directorul sportiv al clubului spaniol, care a preluat conducerea tehnica a echipei dupa plecarea lui Manolo Preciado, in etapa a 12-a din Segunda Division.


Ultimul meci al lui Husillos ca antrenor a fost aseara, cind Real Murcia a intilnit, in deplasare, echipa Deportivo Alaves, in etapa a 25-a a campionatului. Husillos isi va relua de astazi atributiile de director sportiv al clubului.


Juan Martinez Casuco a semnat un contract valabil pina la finalul actualului sezon cu Real Murcia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS