3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarca s-a desprins la sapte puncte

Barca s-a desprins la sapte puncte

Wanderley Luxemburgo i-a tinut pe banca pe Zinedine Zidane, Raul si Ronaldo, in perspectiva meciului din Liga Campionilor cu Juventus, iar acest lucru l-a costat prima infringere de cind a preluat pe Real Madrid. „Galacticii“ au fost invinsi de una dintre cele mai in forma echipe din Primera Division, Athletic Bilbao, scor 0-2. Dupa ce internationalul spaniol Del Horno a deschis scorul (’58), tehnicianul gazdelor si-a aruncat in lupta cele trei vedete, dar efectul nu a fost cel sperat, bascii reusind chiar sa-si dubleze avantajul prin reusita lui Iraola (’73).


De infringerea echipei madrilene a profitat FC Barcelona, care a pus sapte puncte distanta fata de urmaritoare, dupa victoria cu 2-0 de pe „Nou Camp“ contra Mallorcai. Portughezul Deco a realizat o dubla (’16, ’56), dar catalanii au avut emotii in minutul zece, cind atacantul oaspetilor, Luis Garcia a ratat o lovitura de pedeapsa in urma unui fault al lui Puyol.


In cea de-a treia partida disputata simbata in Primera Division, Real Sociedad a cistigat pe teren propriu cu 1-0 meciul cu FC Sevilla, prin golul lui Darko Kovacevic (’85). Celelalte meciuri ale etapei s-au disputat aseara dupa urmatorul program: Malaga – Espanyol, Levante – Zaragoza,


Getafe – Osasuna, Albacete – Numancia, Betis – Deportivo, Santander – Valencia, Villareal – Atletico Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS