11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu si Chivu vor reveni in curind pe teren

Mutu si Chivu vor reveni in curind pe teren

Doi dintre cei mai valorosi jucatori ai reprezentativei tricolore, Adrian Mutu si Cristian Chivu, sint foarte aproape de a reveni in activitatea competitionala, primul fiind spre sfirsitul perioadei de suspendare pe care a primit-o ca urmare a consumului de droguri, in timp ce celalalt a revenit la antrenamente dupa o accidentare destul de grava.


Mutu si-a reluat joi pregatirile cu Juventus Torino, dupa cele doua saptamini petrecute la clinica de reabilitare „Sporting Chance“ din Anglia, in cadrul programului impus de Federatia Engleza de Fotbal, dupa ce a fost depistat pozitiv. Mutu s-a antrenat separat, alaturi de Zlatan Ibrahimovici si de Pavel Nedved. Mutu va putea juca la Juventus Torino, cu care a semnat, la inceputul lunii februarie, un contract pe cinci sezoane, dupa 18 mai, cind ii va expira perioada de suspendare.


La rindul sau, Cristian Chivu a jucat o repriza si a marcat un gol, din penalti, in meciul amical disputat joi de formatia AS Roma in fata echipei de amatori Almas. AS Roma a cistigat meciul cu scorul de 9-1, prin golurile reusite de Corvia (4), Cerci (2), Aquilani, Chivu si Mexes. Chivu, care in acest sezon a jucat doar citeva minute pentru AS Roma in partida cu Bayer Leverkusen, din grupele Ligii Campionilor, din cauza unei accidentari la piciorul drept, a evoluat pe toata durata reprizei secunde a meciului cu Almas. In amicalul de joi, antrenorul Luigi Del Neri l-a folosit pe Chivu ca fundas central stinga, alaturi de Mexes, intr-o linie defensiva formata din patru jucatori, iar apoi ca fundas stinga intr-o linie defensiva de trei fotbalisti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS