21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLucian Bute se bate cu Carl Handy

Lucian Bute se bate cu Carl Handy

Boxerul român Lucian Bute, care are in palmares noua victorii prin KO din tot atitea meciuri, lupta cu americanul Carl Handy pentru primul sau titlu ca profesionist, cel de campion nord-american (NABF), intr-un meci programat in seara aceasta la Quebec (Canada). Va fi primul meci de 12 reprize al boxerului român si pentru prima oara cind lupta lui Lucian Bute, de 24 ani, este cap de afis al unei gale de box profesionist.


Patronul clubului InterBox, Eric Lucas, are mari sperante in promitatorul pugilist român, care pina in prezent a cistigat toate meciurile fara a sta mai mult de patru reprize in ring. Meciul va fi transmis in România de postul TVR1 de la ora 21.00.


Americanul Carl Handy, de 30 ani, este un boxer redutabil cu un palmares solid, 19 victorii, din care 13 inainte de limita, doua egaluri si cinci infringeri.


„Este un pas urias pentru Lucian, dar el s-a antrenat cu boxeri de calitate, precum Ross Thompson si Levan Easley. A boxat la antrenamente de la zece pina la 15 reprize fara probleme si are un stil sanatos de viata. Este tinar, este proaspat, asa ca nu va avea probleme sa reziste 12 reprize. Carl Handy este vazut ca un pugilist abil, destul de rapid, cu o aparare buna, o barbie foarte rezistenta, insa Bute are raspunsuri pentru american“, a spus antrenorul Stephane Larouche, cel care l-a pregatit si pe Leonard Doroftei la InterBox. In gala de astazi de la Quebec mai figureaza un român, Ion Ionut, cu nume de ring Jo Jo Dan (sase victorii din tot atitea meciuri), care isi va face debutul la InterBox impotriva americanului Terry Lantz, care poseda un palmares mai slab, intr-un meci in limitele categoriei superusoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS