10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHanescu ori Sabau contra Belarusului?

Hanescu ori Sabau contra Belarusului?

Cu doua saptamini inaintea partidei din primul tur al grupei Mondiale de Cupa Davis, contra Belarusului, Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei României, a anuntat lotul largit.


Pentru partida care se va desfasura in perioada 4-6 martie la Brasov, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibasi“, românii se vor baza pe Andrei Pavel (locul 48 ATP), Victor Hanescu, Gabriel Trifu, Victor Ionita, Razvan Sabau si Gabriel Moraru. Dintre acestia urmeaza sa fie nominalizati cei patru componenti ai echipei.


Capitanul nejucator Florin Segarceanu va nominaliza componentii echipei abia dupa un stagiu comun de pregatire. Mai mult ca sigur, Andrei Pavel va fi unul dintre jucatorii de simplu si este posibil sa joace si la dublu, impreuna cu Gabriel Trifu. In privinta celui de-al doilea jucator, alegerea va fi mai dificila. Victor Hanescu, al doilea jucator român conform clasamentului mondial la zi, nu trece printr-o forma prea buna, el concurind pentru un loc de „titular“ cu Razvan Sabau, care in ultimul timp a trecut constant de primele tururi ale turneelor in care a participat, indiferent de suprafata de joc.


Bielorusii au anuntat echipa care va veni la Brasov, formata din Max Mirnii, Vladimir Voltcikov, Egor Puntus si Dmitri Novikov. In calcul vor fi luati doar primii doi, care vor juca atit partidele de simplu, cit si cele de dublu, ceilalti tenismeni necontind practic in turneele ATP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS