5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTSKA Sofia il vrea pe Ganea

TSKA Sofia il vrea pe Ganea

Fostul atacant al Universitatii Craiova, Ionel Ganea, este curtat de TSKA Sofia, lidera campionatului Bulgariei. TSKA are mare nevoie de un atacant de valoare si au pus ochii pe virful „lupilor“ de la Wolverhampton. Chiar daca a trecut prin cea mai grea perioada din cariera, stind departe de teren in ultimele sase luni, „Ganezul“ a revenit la pregatirile lui Wolverhampton si va juca din nou in martie, dupa operatia suferita la ligamentele incrucisate. Ionel Ganea mai este legat prin contract de clubul britanic inca un an si jumatate.


Oficialii clubului TSKA Sofia au demarat deja negocierile cu diriguitorii gruparii din liga a doua engleza pentru achizitionarea lui Ganea. Bulgarii nu vor sa-l scape pe român, ei fiind dispusi sa ofere doua milioane de dolari pentru achizitionarea sa. Motivul pentru care bulgarii sint atit de interesati de serviciile românului este lipsa de jucatori in atacul echipei lui Spasov, care l-a pierdut pe golgheterul Stoyko Sakaliev. Virful bulgar, care a inscris si in dubla confruntare din Cupa UEFA impotriva Stelei, apartine clubului Naftex Burgas si s-a intors la aceasta echipa.


Ionel Ganea nu pare insa dispus sa paraseasca Marea Britanie, el declarind ca spera ca in sezonul viitor sa evolueze din nou in Premier League, desi echipa sa este la 12 puncte de un loc in play-off. „Inca mai avem sanse de promovare si trebuie sa le jucam pina la capat. Meseria mea este sa dau goluri si abia astept sa revin si sa fac asta. Le datorez multe fanilor, care m-au sprijinit si sper sa ma revansez fata de ei“, a spus Ganea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS