Acasă Sport Codrea si Patrascu, titulari in Italia

Codrea si Patrascu, titulari in Italia

Mijlocasul român Paul Codrea a fost titular in partida pe care echipa sa, AC Torino, a cistigat-o luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Bari, in etapa a 25-a a din Serie B. Codrea a jucat tot meciul si a primit un cartonas galben. Tot in Serie B, echipa Piacenza, cu mijlocasul Bogdan Patrascu integralist, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 1-0, de formatia Cesena.


Echipa pregatita de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a invins luni, cu scorul de 3-1 (1-1), formatia Dinamo Tbilisi, intr-un meci amical disputat in Spania, in cadrul turneului „Guadalpin Cup“. Golurile au fost inscrise de Jadson (’39), Brandao (’70), Matuzalem (’86), respectiv Babunasvili (’23). La Sahtior, Cosmin Barcauan a fost integralist, iar Daniel Florea a fost introdus la pauza, in locul lui Ivan. Jucatorul Razvan Rat este convocat la reprezentativa României pentru meciul amical cu Slovacia, in timp ce Flavius Stoican si Ciprian Marica sint accidentati.


In cealalta partida a turneului amical de la Marbella, formatiile Zenit Sankt Petersburg si Spartak Moscova au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), golurile fiind inscrise de Kojanov (’62), respectiv Parfenov (‘4 – penalti). La Spartak, Florin Soava a fost integralist. Fundasii Adrian Iencsi si Gabriel Tamas sint convocati la loturile nationale ale României.

Exit mobile version