27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii se reunesc luni

Tricolorii se reunesc luni

Nationala României se va reuni luni la Casa Fotbalului, la ora 11.00, in vederea meciului amical cu Slovacia de la Larnaca, programat pe 9 februarie, la sediul FRF urmind sa fie prezenti 12 din cei 20 de jucatori convocati de selectionerul Victor Piturca. La Casa Fotbalului se vor prezenta Valentin Badoi, Flavius Moldovan, Daniel Niculae (toti de la Rapid), Tiberiu Balan, Gigel Bucur (ambii de la Sportul Studentesc), Marius Popa („Poli“ Timisoara), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Valentin Nastase (Bologna), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Razvan Rat (Sahtior), Nicolae Mitea (Ajax) si Adrian Ilie (FC Zürich). Toti se vor intoarce in tara, dupa terminarea partidei, cu avionul FRF.


Ceilalti opt jucatori convocati vor ajunge luni direct in Cipru si se vor intoarce dupa meci, cu curse de linie, in tarile de unde vor pleca spre Larnaca. Stelistii Mirel Radoi, Dorinel Munteanu si Daniel Oprita vor merge in Italia, unde FC Steaua efectueaza un stagiu de pregatire, dinamovistii Bogdan Stelea si Florentin Petre, precum si Mihaita Plesan (Universitatea) in Turcia, unde se afla echipele lor, Daniel Pancu (Besiktas) se va intoarce la Istanbul, iar Constantin Gilca (Almeria) in Spania. Tricolorii vor fi cazati la hotelul „Palm Beach“ din Larnaca si vor efectua inainte de meciul cu Slovacia doua antrenamente, luni, la ora 19.30 sau 19.45, si marti, la ora 11.00.


Reunirea echipei nationale de tineret a României pentru meciul cu selectionata similara a Slovaciei va avea loc tot luni, la intilnirea de la sediul FRF urmind sa fie prezenti 14 din cei 18 jucatori convocati. Fotbalistii Cosmin Moti (Universitatea), Adrian Cristea (Dinamo), Radu Marginean (CFR Cluj) vor veni in Cipru direct din Antalya, in timp ce Mihai Nesu (Steaua) va sosi din Italia. Meciul de tineret este programat marti, la ora 17.00, pe stadionul „Antonis Papadopoulos“ din Larnaca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS