11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStevanovic semneaza azi cu Stiinta

Stevanovic semneaza azi cu Stiinta

Atacantul sirb Borislav Stevanovic va semna astazi un contract pe un an si jumatate, cu optiune de prelungire pentru inca un an, cu Universitatea Craiova, dupa ce va primi banii trimisi de Dinel Staicu in Turcia, care sint destinati rezilierii intelegerii cu fostul sau club, FC Zemun. Directorul de competitii Ovidiu Costesin a pregatit deja contractul, care va fi parafat chiar in Turcia, la dorinta jucatorului, care nu a dorit sa mai astepte pina la revenirea lotului craiovean in Banie. „Bora“ va primi 70.000 de dolari pe sezon si va purta la Universitatea tricoul cu numarul 13.


Desi a sosit inca de duminica seara la hotelul „Arcadia“, unde se afla cazata Universitatea, jucatorul lui Zemun nu a participat pina acum la nici un antrenament cu mingea sau la vreun meci amical alaturi de viitorii sai colegi, limitindu-se la alergari prin statiunea Belek si la sedinte in sala de forta.


De altfel, el a „tras de fiare“ ieri-dimineata, impreuna cu ceilalti jucatori craioveni, dar, asa cum s-a intimplat si in precedentele zile, nu li s-a alaturat la meciul cu Slavia Praga.


Ieri a fost prima zi ploioasa de cind craiovenii se afla in statiunea din Antalya, acesta fiind motivul principal pentru care antrenorul Pavel Badea le-a rezervat de dimineata jucatorilor o sedinta de pregatire la sala de forta, urmata de prinz si odihna inaintea jocului cu cehii. De exercitiile fizice nu au fost scutiti nici jucatorii care au acuzat pina ieri probleme medicale, respectiv Marius Iordache si Zeno Bundea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS