10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOsasuna si Betis s-au calificat in semifinale

Osasuna si Betis s-au calificat in semifinale

Dupa disputarea mansei secunde a sferturilor de finala ale Cupei Spaniei, Osasuna si Betis Sevilla si-au asigurat prezenta in semifinalele competitiei. Osasuna s-a impus miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata lui FC Sevilla, echipa care ocupa locul cinci in Primera Division. Oaspetii veneau dupa victoria cu 2-1 din tur, dar si dupa un esec usturator in ultima etapa, 0-4 cu Barcelona, si nu au putut sa-si pastreze fragilul avantaj. Osasuna a avut 3-0, gratie golurilor marcate de Valdo (’25), Quellar (’72) si Inaki Munoz (’90), Sevilla punctind in minutul al treilea al prelungirilor meciului, prin Makukula.


In schimb, cealalta echipa din Sevilla, Betis, a obtinut calificarea in penultimul act al Cupei Regelui, dar nu a fost deloc scutita de emotii, cu toate ca a primit vizita unei echipe din liga a treia, Gramanet, cu care remizase in tur, 2-2. Gazdele au invins cu 4-3, golurile trupei lui Serra Ferrer fiind reusite de Fernando (’24), Rivas (’26), Oliveira (’59) si Asuncao (’81), in timp ce pentru oaspeti au inscris Albert (’47), Blaya (’67) si Aaron (’87).


Aseara urmau sa se dispute si celelalte doua partide din mansa a doua a sferturilor de finala, Valladolid (D2) – Athletic Bilbao (in tur, 2-3) si Atletico Madrid – Numancia (in tur, 0-0).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS