10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii s-au obisnuit cu infringerile

Oltenii s-au obisnuit cu infringerile

Universitatea a jucat ieri, la Gundogdu, in compania echipei care ocupa locul al patrulea in campionatul ceh, Slavia Praga. Acest meci a contat pentru grupa A a competitiei Arcadia Belek Cup, in precedentele doua intilniri inregistrindu-se urmatoarele rezultate: FC Irtish – Universitatea 1-0 si Slavia Praga – FC Irtish 3-1. Alb-albastrii aveau nevoie de o victorie la doua goluri diferenta pentru a accede in finala acestei competitii, insa elevii lui Pavel Badea au fost invinsi cu 3-2.


Oltenii au inceput in forta meciul si puteau deschide scorul in minutul 2, insa mingea trimisa cu capul de Dragan, de la sase metri, a fost respinsa in corner de portar. In minutul 9, scorul a devenit 1-0 pentru Universitatea, un contraatac rapid purtat pe traseul Plesan – Dragan – Borbely fiind finalizat de ultimul cu un sut plasat la coltul scurt. Dupa numai sase minute, brazilianul Adauto a restabilit egalitatea, cu un sut din mijlocul careului mare. Imediat dupa aceasta faza, Borbely a mai inscris o data (’17), insa golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Cehii s-au desprins la 3-1 in numai doua minute, prin golurile marcate de Bejbl (’24, „torpila“ din lovitura libera de la 30 de metri) si de Latka (’25, sut din careu in stinga lui Guso). Oltenii au redus din diferenta in minutul 42, cind o combinatie rapida intre Stoianof si Bundea a fost finalizata de ultimul cu un sut in stinga portarului ceh Kozaeik. In repriza secunda, Universitatea a fortat egalarea, insa nu si-a creat mari ocazii de gol, doar Plesan (’64) si Daouda (’73) punindu-l la incercare pe goal-keeper-ul ceh.


Antrenorul Pavel Badea a utilizat in partida de ieri urmatorii jucatori: Guso – L. Dobre, Daouda, Murgan (’80, Moti), Bordeanu – Bundea (’85, Buhusi), Plesan, Papura, Lutu – Dragan (’28, Stoianof), Borbely.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS