9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFA solicita ca Mutu sa nu se antreneze cu Juve

FA solicita ca Mutu sa nu se antreneze cu Juve

Nici dupa ce Federatia Engleza de Fotbal (FA) i-a eliberat „cartea verde“, cu ajutorul careia Adrian Mutu a putut fi „inregimentat“ la Juventus si chiar inscris pe lista de Liga Campionilor, situatia internationalului român nu este clara. Lasind la o parte faptul ca Chelsea nu a renuntat la unele pretentii financiare, pentru care trebuie insa sa se inteleaga direct cu oficialii bianconerilor, conducatorii fotbalului englez au ridicat si ei o alta problema.


Dupa ce i-a dat românului „unda verde“, FA s-a razgindit, si a solicitat forului mondial sa-l opreasca pe „Briliant“ sa se antreneze cu noua sa echipa, Juventus Torino. „Mutu exploateaza o «portita» a suspendarii sale“, a scris agentia Sportinglife. „FA a facut apel la FIFA pentru a-l opri pe jucatorul drogat Adrian Mutu sa se antreneze cu Juventus. Românul speculeaza o portita din regulament antrenindu-se cu gigantii italieni. Mutu se poate antrena fara probleme pe pamint strain, iar aceasta scapare i-a miniat pe sefii FA, care doresc ca FIFA sa ia masuri. Sanctiunea lui Mutu expira pe 18 mai, iar Juventus il vrea pregatit pentru ultimele doua meciuri ale sezonului in Serie A si, eventual, pentru finala Ligii Campionilor, de pe 25 mai“, a subliniat sursa citata.


Intr-un articol cu titlul „FA furioasa pe Mutu“, cotidianul englez The Sun a titrat: „FA a deschis un nou caz impotriva lui Mutu pentru a-l opri din incercarea de a specula o scapare a regulamentelor. Lui Mutu ii este interzis sa se antreneze sau sa joace in Anglia, dupa ce a fost suspendat sapte luni. Aceasta sanctiune nu este valabila pe pamint strain, unde românul se poate antrena liber“.


Chelsea i-a reziliat contractul lui Adrian Mutu dupa ce acesta a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Ulterior, FA l-a suspendat pe fotbalist pe o perioada de sapte luni, sanctiunea expirind pe 18 mai. Mutu a facut apel la Federatia Engleza pentru concediere ilegala, insa, dupa ce si-a retras plingerea, forul britanic i-a eliberat certificatul international de transfer, jucatorul fiind achizitionat de Juventus Torino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS