Acasă Sport Universitatea joaca azi cu Slavia Praga

Universitatea joaca azi cu Slavia Praga

Universitatea va juca impotriva echipei cehe Slavia Praga astazi, la ora 18.00, intr-o localitate situata la 40 de kilometri de Belek. La initiativa lui Pavel Badea, meciul amical care trebuia sa se desfasoare ieri, contra echipei secunde a lui SV Hamburg, a fost anulat. Antrenorul Universitatii a dorit sa inlocuiasca partida contra nemtilor cu un antrenament, pentru ca jucatorii sa nu dispute trei meciuri amicale in trei zile, marti avind loc partida cu WIT Georgia, iar astazi fiind programat meciul cu Slavia Praga.


Formatia din Cehia face parte din grupa A a turneului „Arcadia Belek Cup“, alaturi de Universitatea si FC Irtish Pavlodar. Pentru a cistiga grupa si a accede in finala mare, contra echipei clasate pe prima pozitie in grupa B, craiovenii au nevoie astazi de o victorie la doua goluri diferenta.


Slavia Praga ocupa locul patru la jumatatea campionatului din Cehia, dupa Sparta, FK Teplice si Slavia Liberec. Cei mai cunoscuti jucatori ai echipei antrenate de Josef Csaplar sint fostii internationali Radek Bejbl si Stanislav Vlcek, dar si Karel Pitak, Martin Zbonczak si brazilianul Evandro da Silva. In primele doua partide ale grupei s-au inregistrat rezultatele: FC Irtish – Universitatea 1-0 si Slavia Praga – FC Irtish 3-1.


Stevanovic asteapta banii de la Dinel


Sirbul Borislav Stevanovic s-a inteles asupra contractului cu Universitatea Craiova, el asteptind totusi sosirea celor 15.000 de euro promisi de Dinel Staicu, pentru a-si achita datoria fata de Zemun. Desi Dinel afirmase marti dimineata ca a trimis deja suma respectiva, pina ieri seara aceasta nu intrase in posesia sirbului. Dupa ce va primi banii, Stevanovici va semna cu Universitatea un contract pe un an si jumatate, cu optiune de prelungire pentru inca unul, urmind sa incaseze 70.000 de euro pe sezon, aceeasi suma pe care o primea si Jeremy Njock.


Atacantul de 29 de ani a alergat ieri-dimineata impreuna cu restul jucatorilor din lotul Siintei pe plaja din Belek, dar la antrenamentul de dupa-amiaza s-a pregatit separat, la sala de forta a hotelului „Arcadia“, in timp ce posibilii sai coechipieri au efectuat o sedinta de pregatire pe un teren aflat la sapte kilometri de locul de cazare.

Exit mobile version