7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Slabe sperante

Revenit in România dupa ce a fost demis de la Al Ahly (Emiratele Arabe Unite), Ilie Balaci s-a indreptat, ca de obicei, spre Banie. „Cum am regasit Craiova? Din pacate, pe ultimul loc! Echipa care poarta numele de Universitatea este pe ultimul loc, nu si orasul… Am ajuns vineri, saptamina trecuta, in Craiova, dar luni am parasit zapezile din capitala Olteniei. De astazi (ieri – n.r.), sint intre alte zapezi, cele de la Poiana Brasov. A fost frumos in Craiova, este frumos si aici. Nu pot sa stau mult, miine (astazi – n.r.) ma duc la Bucuresti, apoi revin in Craiova“, a spus ieri Ilie Balaci.


Liderul „Craiovei Maxima“ a explicat ca oficialii de la Al Ahly l-au demis din functia de antrenor principal, numindu-l director tehnic. Balaci a punctat: „Nemultumiti probabil de rezultate, patronii de la Al Ahly mi-au schimat locul de munca, numindu-ma director tehnic, dar tocmai cind eu intrasem cu echipa in lupta pentru titlu, cu extraordinar de mari sanse! N-am acceptat functia de director tehnic si iata-ma acasa. Qatar? Deocamdata nu ne intelegem, mai astept“.


Chestionat despre juniorii Universitatii (cei nascuti in 1989 si 1990) care au participat, la invitatia sa, la turneul international din Dubai, Ilie Balaci a fost destul de rezervat: „N-as vrea sa supar pe nimeni, mai ales ca ei, copiii de la Universitatea care au fost la turneul din Dubai, nu au nici un fel de vina. Este insa greu de crezut ca poate sa ajunga cineva mai rasarit…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS