12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihaela Senocico nu mai poate juca in acest sezon

Mihaela Senocico nu mai poate juca in acest sezon

Handbalista Mihaela Senocico (de 23 de ani), legitimata la Randers HK, nu mai poate juca in acest sezon, medicii danezi interzicindu-i efortul din cauza unei discopatii lombare descoperite dupa un examen RMN. Senocico a spus ca nu comenteaza schimbarile la nivelul echipei nationale, tocmai pentru ca in urmatoarele luni nu poate juca handbal.


„Am efectuat radiografia RMN, iar medicii mi-au comunicat rezultatele, care nu sint deloc incurajatoare. Discurile vertebrale apasa nervii, pe care ii pot distruge, din cauza efortului. Trebuie sa fac repaus cam sase saptamini, dupa care voi fi examinata din nou. E posibil sa se puna problema unei interventii chirugicale, deci sezonul este compromis, pentru ca in Danemarca se incheie in aprilie“, a spus Senocico.


Handbalista a renuntat la banderola de capitan al nationalei in urma cu citeva saptamini. In decembrie 2004, la Europenele dn Ungaria, unde Rominia a ocupat locul al saptelea, Senocico a acuzat dureri puternice de spate, evolutia ei fiind sub nivelul obisnuit. „Atunci lumea mi-a spus doar ca joc prost. Acum, nu stiu cui ii mai pasa, cind s-a descoperit ca motivele erau intemeiate“, a afirmat „Seno“.


Mihaela Senocico a adaugat ca in urmatoarea perioada trebuie sa ramina in Danemarca, pentru a efectua programul de exercitii recomandat de specialisti. „Daca Randers ramine in prima liga, voi continua aici. Dar pina atunci mai este“, a mai spus handbalista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS