13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDel Piero si-a cistigat un loc de titular

Del Piero si-a cistigat un loc de titular

Marginalizat in ultima vreme de catre Fabio Capello, dupa prestatia buna din ultima etapa, cind Juventus a invins Atalanta cu un gol al sau, Alessandro Del Piero va reveni in primul unsprezece al bianconerilor. Acest lucru se va intimpla chiar astazi, cind „Pinturicchio“ este anuntat ca titular in confruntarea de pe „Delle Alpi“, cu Sampdoria, din etapa a 22-a din Serie A. Ca in vremurile bune, Del Piero va face cuplu de atacul lui Juventus cu Trezeguet, Capello dorind sa-l pedepseasca pe Ibrahimovici, extrem de nervos in meciul de la Bergamo.


Presa italiana sustine insa ca nu este o coincidenta faptul ca Del Piero devine titular dupa polemicile aparute saptaminile trecute, cind suporterii torinezi au cerut chiar demiterea lui Fabio Capello. „Pentru mine este o dubla satisfactie, cind invingi si esti protagonistul succesului. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut mereu incredere in mine“, s-a limitat sa afirme capitanul lui Juve.


In afara de confruntarea Juventus – Sampdoria, celelalte meciuri ale rundei de astazi sint urmatoarele: Fiorentina – Palermo, Inter – Atalanta, Lazio – Brescia, Lecce – AS Roma, Livorno – Reggina, Messina – AC Milan, Siena – Cagliari si Udinese – Chievo. Ultimul joc al etapei a 22-a, Bologna – Parma, este programat miine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS