11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStevanovici nu s-a inteles cu Stiinta

Stevanovici nu s-a inteles cu Stiinta

Ieri dupa-amiaza, sirbul Borislav Stevanovici nu ajunsese inca la un acord cu oficialii craioveni in privinta transferului la echipa din Banie. Ajuns la Belek duminica seara, atacantul de 29 de ani nu a efectuat antrenamentul de ieri-dimineata, motivind ca este obosit in urma drumului.


Pina la ora celei de-a doua sedinte de pregatire a zilei nu s-a ajuns la nici o intelegere in privinta salariului, drept urmare Stevanovici preferind sa se antreneze separat. Se pare ca fostul international sirb nu vrea sa ia parte efectiv la un antrenament al Universitatii, deoarece nu considera ca trebuie sa dea probe de joc. Suma solicitata de sirb pentru un contract pe un an si jumatate este de 150.000 de dolari, in timp ce Universitatea este dispusa sa-i plateasca maximum 100.000 de dolari pina in vara anului 2006.


„Deocamdata, sirbul se antreneaza separat, deoarece nu am ajuns la un acord in privinta contractului, care va fi pe o perioada de un an si jumatate. Dupa ce ne vom intelege, va trebui sa platim si o clauza de reziliere a contractului sau cu Zemun“, a spus ieri Ovidiu Costesin, director de competitii al gruparii craiovene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS