17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii Tirgu Jiu, pe urmele Universitatii

Pandurii Tirgu Jiu, pe urmele Universitatii

Echipa Pandurii Tirgu Jiu a plecat ieri spre statiunea Predeal pentru cantonamentul de pregatire unde antrenorul Emil Sandoi are in subordine 26 de jucatori. Lotul deplasat in statiunea prahoveana este destul de numeros si tehnicianul ar trebui sa fie multumit, dar lucrurile nu stau deloc asa.


In prima etapa, cind echipa Pandurii intilneste pe teren propriu pe CS Otopeni, solutiile lui Sandoi sint limitate de numarul mare de accidentari si de suspendari, insa conducerea nu este ingrijorata atita timp cit nu s-a efectuat nici un transfer care sa acopere golurile. Arcanu, cu ruptura de ligamente, va reveni pe teren abia in turul campionatului viitor, Nica nu este complet refacut si a fost luat in cantonament doar pentru a se acomoda cu grupul si nu se pune problema sa se pregateasca cot la cot cu coechipierii. Trei fotbalisti din „lotul Predeal“ sint suspendati pentru prima etapa, Bertea, Stefan si Vintilescu, iar trei sint portari. Juniorul Paris (16 ani), Petrisor (19 ani) si Gengiu de la satelitul EMC Rovinari sint doar solutii de viitor pentru Pandurii. Singurul care poate fi o solutie imediata ar fi Nicola, dar posturile de fundas sint acoperite, iar fostul fotbalist al formatiei Juventus Bucuresti nu este inca transferat la gruparea gorjeana.


Excluzind posibilele accidentari, Sandoi se poate baza la debutul returului pe 15 jucatori valizi, plus trei portari. Tehnicianul craiovean a ales, la fel ca Universitatea Craiova, statiunea Predeal pentru a-si chinui jucatorii in urmatoarele zile. Data finala a cantonamentului nu este cunoscuta si depinde de plecarea in turneul din Antalya. Impresarul Radu Matasareanu se ocupa de turneul „pandurilor“ in Turcia, care vor fi gazduiti in aceeasi locatie ca si Universitatea, imediat dupa revenirea in tara a divizionarilor A.


A plecat si „satelitul“ la munte


„Satelitul“ echipei Pandurii, EMC Rovinari, s-a reunit ieri si a plecat intr-un cantonament de doua saptamini la Tismana. Antrenorii Negroiu si Litoiu au deplasat un lot de 20 de jucatori, plus doua noi achizitii. Emanuel Gugu si Ionut Stanciu, fostii fotbalisti ai „pandurilor“ vor evolua la divizionara C din returul campionatului. Inainte de plecarea la Tismana, presedintele Golea le-a achitat ratele contractuale in avans, salariile si primele fiind la zi. La finalul primei saptamini de pregatire, EMC Rovinari va incerca perfectarea primului amical al anului in compania unei divizionare C din zona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS