21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBarca a demolat Sevilla

Barca a demolat Sevilla

Real Madrid a cistigat greu pe terenul „lanternei rosii“


FC Barcelona si-a pastrat avansul de sapte puncte fata de Real Madrid si dupa etapa a 21-a. Catalanii s-au impus clar, scor 4-0, in orasul unde suferisera prima infringere a sezonului, FC Sevilla nereusind insa repetarea performantei rivalei locale, Betis.


Dupa meci, presedintele Joan Laporta a spus ca Ronaldinho va ramine la FC Barcelona pina cind va decide sa se retraga din activitate, dezmintind astfel informatiile conform carora jucatorul brazilian va parasi gruparea catalana alaturi de vicepresedintele Sandro Rosell. „Suporterii nostri pot sta linistiti. Vrem ca Ronaldinho sa ramina la FC Barcelona pina la finalul carierei. Nu este adevarat ca el va pleca alatui de Rosell. Chiar Ronaldinho mi-a spus in repetate rinduri ca vrea sa ramina la Barcelona“, a spus Laporta. AC Milan a oferit saptamina trecuta 35 de milioane de euro plus doi jucatori pentru achizitionarea lui Ronaldinho, care se mai afla pe lista de achizitii a formatiilor Inter Milano, Manchester United si Chelsea Londra.


Realul a cistigat pe terenul „lanternei rosii“, Numancia, cu uriasa contributie a portarului Casillas, care a parat un penalti in prima repriza si a s-a opus egalarii in ultimul minut de joc. Gica Craioveanu a jucat tot meciul pentru Getafe, echipa care si-a intrerupt seria pozitiva de anul acesta in Baleare, contra Mallorcai. Getafe se afla pe locul 14, cu 23 de puncte.


Dupa 21 de etape, Barcelona (51 p) este urmata in clasament de Real Madrid (44 p), Valencia (37 p), Espanol (35 p), Sevilla (35 p) si Villareal (34 p).


Steaua a scapat de Ayala


Fundasul Valenciei, Roberto Fabian Ayala, ar putea fi indisponibil pentru meciul din Cupa UEFA, cu Steaua, dupa ce a suferit o puternica lovitura la coasta, in timpul meciului cu Athletic Bilbao. Ayala a fost transportat la clinica Quiron din Valencia, dupa ce a fost scos de pe teren cu targa, in urma unei ciocniri cu Llorente. Antrenorul Claudio Ranieri a precizat, dupa meci, ca in urma loviturii este posibil ca Ayala sa-si fi fracturat o coasta.


Valencia a obtinut in extremis un punct pe „Mestalla“, contra fostei adversare a echipei din Ghencea, Bilbao conducind cu 2-0, cu 20 de minute inainte de final.


Rezultatele inregistrate in etapa a 21-a: Atletico Madrid – Albacete 3-1 (Torres ’20-p, Ibagaza ’29, Ibanez ’45 / Francisco ’11), FC Sevilla – FC Barcelona 0-4 (Eto’o ’49, Julio Baptista ’56-aut., Ronaldinho ’59, Giuly ’73), Osasuna – Deportivo La Coruna 1-1 (Amo ’65-aut. / Sergio ’86), Espanol – Betis Sevilla 2-2 (De La Pena ’28, Tamudo ’81-p / Assuncao ’50, Fernando ’87), Mallorca – Getafe 3-1 (Luis Garcia ’10-p, ’52, Arango ’37 / Yordi ’25), Real Zaragoza – Malaga 1-0 (Cani ’16), Santander – Levante 2-2 (Javi Guerrero ’44, Aganzo ’75-p / Nacho ’53, Juanma ’60), Real Sociedad – Villarreal 0-4 (Forlan ’57, ’82, Riquelme ’77, Jose Mari ’90), Numancia – Real Madrid 1-2 (Miguel Lopez ’88 / Beckham ’63, Michel Salgado ’83), Valencia – Athletic Bilbao 2-2 (Mista ’73, Di Vaio ’81 / Iraola ’31-p, Ezquerro ’60).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS