10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport23 de jucatori pe lista lui Luta

23 de jucatori pe lista lui Luta

• Adus pentru echipa mare, Ivan se antreneaza cu satelitul oltenilor • Badaluta nu si-a rezolvat problemele contractuale cu Jiul Petrosani si nu mai este la Craiova


Antrenorul Universitatii II, Ionel Luta, hotarise ca „satelitul“ sa intre de ieri intr-un stagiu de pregatire in Lunca Jiului. Din cauza zapezii, terenurile de la cantonamentul din Lunca Jiului erau ieri aproape impracticabile, motiv pentru care antrenorul oltenilor a decis sa amine acest stagiu.


„Dimineata facem antrenamentul fizic, dar dupa-amiaza avem nevoie de teren. Si pe terenul artificial de la Lunca Jiului, pe care intentionam sa efectuam pregatirile, zapada este mare, asa ca astazi (ieri – n.r.) am renuntat. Asteptam sa se curete terenul artificial si probabil ca in zilele urmatoare, marti sau miercuri, vom intra in cantonamentul preconizat“, a spus ieri dimineata antrenorul Ionel Luta.


Ca noutati, Universitatea II se „lauda“ cu citiva juniori de la Universitatea, copii nascuti in anii 1986-1988, iar dupa definitivarea lotului echipei mari mai sint asteptati alti doi-trei jucatori refuzati de Badea.


Pentru cantonamentul din Luna Jiului, Ionel Luta s-a oprit asupra a 23 de jucatori: Vulpescu, Tataru, Neagoe – portari; Lazarovici, Cojocaru, Florea, Virlan, Firtulescu, Bucur, Roman, Barboianu, Mirea, Ticlea, Ungureanu, Patrascu, Oprea, Iancu, Onea, Boiangiu, Neacsu, Guta, Radulea, Vladut – jucatori de cimp. In plus, se antreneaza cu „satelitul“ oltenilor si Ivan, ultima oara la Olimpia Satu Mare, jucator venit in Craiova pentru probe la echipa mare, dar care nu a fost luat in Turcia deoarece a ajuns cu doar doua zile inainte de plecarea in Antalya. Ivan este fundas stinga.


Din lotul echipei a doua a Stiintei, doi jucatori sint accidentati: Suciu (suspect de menisc) si Preda (entorsa la glezna). Ionel Luta este secondat de preparatorul fizic Adrian Tudor, medicul Ion Serban si masorul Daniel Cretu. Stagiul de pregatire din Lunca Jiului – programat pentru zece zile – este destinat in exclusivitate pregatirii fizice.


Readus la Universitatea, Badaluta nu a fost inclus in lotul pentru Turcia, dar nu se afla nici in pregatirile „satelitului“ deoarece situatia lui contractuala este neclara. Antrenorul Luta a afirmat ca Badaluta este la Petrosani pentru a-si lua dezlegarea de la Jiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS