17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStevanovici este asteptat in Turcia

Stevanovici este asteptat in Turcia

In cantonamentul Universitatii din Antalya, unde elevii lui Pavel Badea efectueaza un stagiu de pregatire care se va incheia pe 14 februarie, este asteptat sa soseasca in aceasta saptamina atacantul sirb Borislav Stevanovici. Gruparea din Banie a ajuns la un acord de principiu cu Stevanovici privind transferul sau, acesta urmind sa semneze un contract pe un an si jumatate cu Stiinta. Stevanovici, care a evoluat ultima oara la FC Zemun, va avea la Craiova un salariu anual de aproximativ 50.000 de euro.


Borislav Stevanovici are 29 de ani si 1,85 m inaltime. In campionatul Serbiei-Muntenegru a mai evoluat la formatiile FK Rad Belgrad, Radnicki Nis si Trepca Kosovska Mitrovica si a inscris, in total, 86 de goluri, dintre care 19 in sezonul 2000/2001. Stevanovici a jucat si in liga a doua a campionatului Spaniei, la echipa Merida. In 2001 a debutat in nationala Serbiei-Muntenegru, care pe atunci se numea Iugoslavia, intr-un meci amical cu Japonia, pierdut cu 0-1.


Cei doi jucatori brazilieni care ar fi trebuit sa soseasca in probe la Universitatea pe 21 ianuarie, sint asteptati la Craiova pe 4 februarie, intirzierea lor fiind cauzata de probleme cu viza pentru România si cu achizitionarea biletelor de avion. Mijlocasul Da Silva Marquez (28 de ani) si atacantul Eduardo Mogri (24 de ani) se vor pregati la Craiova, alaturi de echipa a doua a Universitatii, pina la revenirea formatiei oltene din turneul de pregatire din Turcia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS