16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mara a marcat

Bogdan Mara a inscris, simbata, primul sau gol pentru Poli Ejido in meciul cistigat acasa, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Pontevedra, in etapa a 22-a din Segunda Division. Bogdan Mara a fost laudat de presa spaniola, care l-a considerat cel mai bun jucator al gazdelor.


„In minutul 4, Mara a aruncat «o cana de apa rece» peste sperantele noului tehnician de la Pontevedra, cind a marcat un gol care i-a surprins pe fundasii adversi, care pareau ca au iesit adormiti pe teren. Reusita lui Mara a fost suficienta pentru a le asigura gazdelor cele trei puncte si pentru a se departa de zona retrogradarii“, scrie publicatia spaniola Diario Siglo XXI. Cotidianul Libertad Digital subliniaza faptul ca Bogdan Mara a fost cel mai bun jucator al echipei sale in meciul cu Pontevedra.


Daniel Pancu a fost laudat de presa din Turcia pentru evolutia pe care a avut-o, simbata, in meciul cistigat de Besiktas, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Malatyaspor. „Pancu a amintit de zilele lui bune din trecut. Sistemul 3-5-2 pentru care a optat Calimbay parca l-a facut pe Pancu sa renasca. Tinarul român a muncit mult“, scrie Fanatik, care considera ca titularizarea lui Daniel Pancu a reprezentat poate cea mai buna alegere a tehnicianului echipei Besiktas. Cotidianul Hurriyet i-a acordat fotbalistului român nota 7. „Daniel Pancu a fost unul dintre jucatorii care au alergat cel mai mult. Daca ar scapa de acea boala de a se juca prea mult cu mingea ar fi si mai eficient“, se mentioneaza in Hurriyet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS