17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBorbely a nimerit un gol... de aer

Borbely a nimerit un gol… de aer

Lotul Universitatii Craiova a trecut prin mari emotii simbata dupa-amiaza, in avionul care ii purta de la Istanbul spre Antalya. Din cauza unor turbulente provocate de un gol de aer, craiovenii au fost putin zdruncinati, iar citiva dintre ei s-au speriat rau de tot. In urma acestei intimplari, cel mai greu si-a revenit atacantul Csaba Borbely, care era terifiat chiar si dupa aterizarea aeronavei.


Ajunsi, in cele din urma, cu bine la Belek, alb-albastrii s-au cazat simbata dupa-amiaza la hotelul „Arcadia“, iar apoi au efectuat o usoara miscare de dezmortire dupa zbor, pe un teren de linga hotel. Primul antrenament a fost programat insa ieri-dimineata, la ora 9.30, pe un teren situat la cinci kilometri de locul de cazare, in conditiile unei vremi impecabile, temperatura fiind de 20 de grade. La aceasta prima sedinta de pregatire, care a durat o ora si jumatate, au participat toti jucatorii, cu exceptia lui Marius Iordache, care a efectuat citeva miscari usoare pe margine, fiind in recuperare dupa o accidentare.


Dupa meciul de aseara, impotriva vicecampioanei Kazahstanului, FC Irtish Pavlodar, in grupa A a turneului „Arcadia Belek Cup“, oltenii se vor confrunta si cu Slavia Praga (3 februarie, ora 18.00). Daca se va clasa pe primele doua locuri ale grupei A, Stiinta va juca in 5 februarie cu invingatoarele din cealalta grupa a turneului (pentru locurile 3-4 si 1-2).


Celelalte meciuri amicale ale Stiintei sint cu: WIT Georgia (miine), Hamburg SV II (2 februarie), Levski Sofia (7 februarie), Svv Ulm (8 februarie), Bucheon, din Coreea de Sud (9 februarie), Naftex, din Bulgaria (12 februarie).


Organizatorul turneului, Radu Matasareanu, a spus ca mai are citeva variante pentru inca una sau doua intilniri, cu formatii din Rusia sau din Ucraina, unul dintre meciuri fiind pe 11 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS