17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCarabas l-a invins pe Ilie Dumitrescu

Carabas l-a invins pe Ilie Dumitrescu

Grecia. Mijlocasul român Stelian Carabas a fost titular in partida pe care echipa sa, Xanthi Skoda, a cistigat-o joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei antrenate de Ilie Dumitrescu, Aigaleo Atena, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Greciei. Carabas a fost inlocuit, in minutul 77, cu Maghradze. Echipa Panathinaikos Atena, fara mijlocasii Lucian Sinmartean si Dumitru Mitu, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 1-1, cu formatia AEK Atena.


Olanda. Nicolae Mitea a fost titular in partida pe care echipa sa, Ajax Amsterdam, a cistigat-o acasa, cu scorul de 2-0, in fata formatiei SC Heerenveen, in optimile de finala ale Cupei Olandei. Mitea a fost schimbat, in minutul 59, cu Babel, in timp ce portarul Bogdan Lobont nu a evoluat din cauza unei accidentari. In sferturile de finala ale competitiei, Ajax Amsterdam va intilni echipa ADO Den Haag.


Elvetia. Atacantul Cristian Ianu a marcat un gol in meciul amical pe care formatia sa, AC Bellinzona, l-a sustinut in compania echipei de tineret a clubului Brescia, scor 2-0. Ianu, care a evoluat pe tot parcursul partidei, a marcat in minutul 47. Celalalt jucator român de la AC Bellinzona, Adrian Pit, nu a evoluat, fiind usor accidentat. AC Bellinzona va sustine astazi un alt meci amical in compania formatiei de tineret a clubului AC Lugano.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS