5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii pleaca la turci

Alb-albastrii pleaca la turci

In aceasta dimineata, ora 10.40, delegatia Universitatii va decola de pe Aeroportul International „Henri Coanda“ din Bucuresti spre Turcia. Pentru a ajunge la timp la aeroport, oltenii au trebuit sa se trezeasca la ora 4.00, ei fiind de aseara in cantonamentul din Lunca Jiului. In mod normal, ar fi trebuit ca, aseara, jucatorii Universitatii sa fi fost cazati in Bucuresti, pentru a nu fi treziti cu noaptea in cap si a se evita drumul cu autocarul pina in Capitala.


O paranteza: dupa meciul celebru România – Italia 1-0, din aprilie 1983, internationalii craioveni aflati in lotul national (opt!) au fost trimisi acasa, imediat dupa meci, noaptea, cu un autocar. Peste trei zile, Universitatea juca un meci pe viata si pe moarte, returul cu Benfica, din semifinalele Cupei UEFA, editia ’82/’83. Autocarul s-a stricat si internationalii craioveni au ajuns in Banie in dimineata zilei de duminica, iar meciul cu lusitanii batea la usa! Desigur, nu se compara autocarul din 1983 (care nu avea nici roata de rezerva in dotare!) cu cel din 2005, dar povestea are invatamintele ei…


In perioada turneului, 29 ianuarie – 13 februarie, oltenii vor locui la hotelul „Arcadia“ din Belek si vor participat la turneul „Arcadia Belek Cup“. Miine, oltenii sustin primul meci din cadrul competitiei, cu Irtis din Kazahtan, sau cel putin asa a transmis programul intilnirilor firma „Fotball Organizator“ din Bucuresti.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS