6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea a renuntat la turneul de la Pitesti

Universitatea a renuntat la turneul de la Pitesti

Echipa de handbal masculin Universitatea Petrol Craiova ar fi trebuit sa participe la sfirsitul acestei saptamini, la Pitesti, la un turneu amical de pregatire. Craiovenii au renuntat insa la aceasta varianta de antrenamente, tehnicianul Sebastian Dobeanu precizind ca motivul principal a fost, in afara lipsei banilor, si examenele pe care trebuie sa le sustina majoritatea elevilor sai. „Multi dintre jucatori se afla in sesiune si nu ar fi putut sa lipseasca trei zile din Craiova. Ne pregatim insa in fiecare zi pentru a avea un retur si mai bun“, a afirmat Dobeanu.


Universitatea a terminat prima parte a campionatului Diviziei A pe locul sase, cu 14 puncte (sapte victorii si cinci infringeri), dar dupa ce oltenii au avut un final de an reusit, in care au obtinut sase succese consecutive.


Obiectivul Universitatii pentru returul care va debuta pe 19 februarie este formarea unei echipe competitive cu care sa fie atacata, din sezonul viitor, revenirea in Liga Nationala. Echipa a primit din nou ajutorul primariei, in afara de miliardul acordat in toamna anului trecut, CS „U“ Craiova urmind sa beneficieze pentru sectiile volei si handbal de inca 1,5 miliarde de lei.


Handbalistii din Banie vor sustine, totusi, si citeva amicale, saptamina viitoare urmind sa joace acasa cu CS „U“ Pitesti, echipa pregatita de fostul component al Universitatii din anii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS