17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportContinua doar Monica Niculescu

Continua doar Monica Niculescu

Doua dintre cele trei junioare românce prezente pe tabloul prinicipal al turneului de la Melbourne au parasit competitia in turul secund. Astfel, Sorana Cirstea a fost invinsa cu 6-2, 7-5 de rusoaica Alisa Kleybanova, favorita numarul 13. Sportiva româna de 14 ani a avut o comportare meritorie la primul turneu important din cariera sa, reusind sa o invinga in primul tur pe indiana Punam Reddy, cu trei ani mai in virsta decit jucatoarea noastra.


De asemenea, româna Agnes Szatmari a fost nevoita sa se intoarca acasa, dupa ce a pierdut in turul secund in fata danezei Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 11, cu 3-6, 7-5, 2-6. Szatmari a pierdut si la dublu, unde a facut pereche cu italianca Sara Errani, cele doua fiind invinse de perechea australiana Jessica Engels/Bianca Smith, cu 6-1, 3-6, 3-6. In schimb, perechea româna Sorana Cirstea/Monica Niculescu s-a calificat in optimi dupa ce a trecut de cuplul canadian Ekaterina Shulaeva/Valerie Tetreault, scor 6-3, 6-1. In faza urmatoare, româncele vor juca impotriva australiencelor Tyra Calderwood/Jenny Swift.


Monica Niculescu continua si in proba de simplu, unde este cotata drept a saptea favorita, ea urmind sa o intilneasca in optimile de finala pe britanica Francesca Kinsella.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS