22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVizitarea receptiei costa 100 de dolari!

Vizitarea receptiei costa 100 de dolari!

Delegatia Universitatii care a fost la Dubai a revenit in Banie, juniorii olteni participind in perioada 15 – 21 ianuarie la Turneul International de Fotbal din capitala Emiratelor Arabe Unite la invitatia clubului organizator, Al Ahly Sports Club. Reamintim, tinerii jucatori craioveni s-au clasat pe locul cinci, din sase echipe participante.


Cea de-a cincea editie a competitiei s-a desfasurat pe doua grupe valorice, Universitatea fiind repartizata in grupa A, alaturi de Al Ahly I si Aldo Gentina (Senegal). In grupa, oltenii au fost invinsi de Al Ahly I cu 3-0 si de Aldo Gentina cu 5-0. In faza urmatoare, Universitatea a intilnit cea de-a doua echipa a gazdelor, Al Ahly II, pe care a invins cu 3-0, prin golurile lui Bistriceanu (2) si Giurca.


Turneul a fost cistigat de Aldo Gentina (Senegal), o echipa a Centrului de formare nationala a Senegalului (College Africain Sports Etudes) alcatuita din jucatori selectionati din toata tara si care se pregatesc sportiv si scolar intr-un campus. Cel mai bun jucator al turneului din Dubai a fost insa desemnat craioveanul Dragos Firtulescu, de la grupa ’89 a antrenorului Dandu Ustabacieff. De altfel, si Ilie Balaci, aflat inca la Dubai, a fost impresionat de evolutiile lui Firtulescu si l-a premiat pe jucator cu o pereche de ghete de fotbal.


Directorul Clubului Sportiv de Fotbal pentru Copii si Juniori Universitatea, Florin Stancu, a spus: „Nu avem decit cuvinte de multumire pentru invitatia care ne-a fost facilitata de legenda vie a «Craiovei Maxima», inegalabilul Ilie Balaci. A fost un turneu util, iar organizarea a fost riguroasa, gazdele, Al Ahly, fiind extrem de amabile. Am avut la dispozitie non stop un autocar pentru delegatia noastra. Am participat la doua seminare si am stabilit contacte cu antrenorii si conducatorii celorlalte cluburi participante. Am dorit sa vizitam celebrul hotel de sapte stele din Dubai, Burjal, dar ne-am impiedicat de pretul de intrare pentru vizitarea receptiei:100 de dolari! L-am admirat insa de la distanta si ne-a impresionat si asa.“


Antrenorii Dandu Ustabacief (grupa 1989) si Victor Niculescu (grupa 1990) au folosit urmatorii jucatori: Marius Barbu, Robert Bistriceanu, Alexandru Boangiu, Constantin Bouleanu, Dragos Firtulescu, Constantin Gingioveanu, Silviu Lung jr., Alexandru Mirescu, Catalin Popescu, Dragos Puchiu, Dragos Stoiu, Emilian Balmau, Daniel Giurca, Dan Gogosoiu, Viorel Popescu, Bogdan Radulescu, Danut Stancu si George Vadineanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS