24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNicolae Mitea a fost titular la Ajax

Nicolae Mitea a fost titular la Ajax

Nicolae Mitea a fost titular in partida pe care Ajax Amsterdam a cistigat-o, in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata formatiei FC Utrecht, in prima etapa a returului in Eredivisie. Mitea a fost inlocuit in minutul 61, cu Babel, care a marcat, in ultimul minut, al doilea gol al „lancierilor“. Ajax se afla pe locul trei, la cinci puncte distanta de liderul PSV Eindhoven.


In Serie B, Piacenza, cu Bogdan Patrascu pe teren tot meciul, a pierdut cu 0-1 in fata Pescarei, in etapa a 22-a. Patrascu a primit un cartonas galben. Intr-un alt meci din divizia secunda italiana, mijlocasul Paul Codrea a fost titular la Torino, in infringerea suferita, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata echipei Hellas Verona. Codrea a fost inlocuit in minutul 62, cu Martinetti.


In etapa a 21-a a ligii secunde spaniole, mijlocasul Constantin Gilca a fost integralist la Almeria si a primit un „galben“ in partida terminata la egalitate, scor 0-0, in deplasare, impotriva lui Real Murcia, echipa la care Catalin Munteanu a intrat in minutul 71, in locul lui Ivan Alonso. Tot in Segunda Division, formatia Poli Ejido, cu Bogdan Mara titular, a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat pe teren propriu in compania echipei Ciudad de Murcia. Mara a fost sanctionat cu un cartonas galben.


Fostul atacant al lui FC Arges, Adrian Iordache, a evoluat pe toata durata partidei pe care formatia sa, Energie Cottbus, a pierdut-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-5, in fata formatiei FC Köln, in etapa a 18-a a diviziei secunde din Germania. Iordache a pasat decisiv la primele doua goluri ale formatiei sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS